Ny verden!

Nå er det lenge siden jeg har blogget, og det er det en stor grunn til.

På mandag begynte jeg i ny jobb. Jeg har vært hjemme i et halvt år nå og kjente at nå måtte jeg ut, og søkte på alt og til slutt fikk jeg napp. Det endte opp et stykke vekk fra der jeg bor, men det er helt greit med litt pendling.
Jeg elsker jo interiør og søkte derfor på Bohus, og fikk jobben fullt for i sommer! Gjett om jeg var glad!! Det var så deilig å hvertfall kunne jobbe med det jeg liker. Men den "drømmen" ble fort forandret når det plutselig ble endret samme dag jeg kom på samtale, at jeg heller skulle være på møbler. Litt mer enn det jeg er vant til. Så da ble det å endre tankegangen å prøve for fullt. Det går jo forsatt en del i interiør der og, med å kunne sette opp en utstilling, velge fargeprøver, ben, stoff osv. Selv om det er en del å sette seg inn i håper jeg kommer inn i det til sommeren.

Jeg er en veldig usikker person når det kommer til sånt, men jeg bestemte meg for skulle prøve for fullt.
På mandag hadde jeg en kort dag og ble vist rundt, og etter det har det gått i ett med informasjon, kunder, system osv. Så med andre ord, masse å sette seg inn i. Jeg har jobbet hver dag og har merket hvor sliten jeg har vært på kvelden, men absolutt deilig å komme i gang igjen!
Og ikke minst, for en herlig gjeng å jobbe med, hyggelige og skravler som bare det! Stiller opp med svar og blir med på salg når jeg trenger det. Kunne ikke vært bedre! Så nå må bare gå med positiv innstilling til sommeren.

I dag tok jeg langhelg, noe som jeg kommer til å nyte før noen dager med jobbing igjen neste uke!

Ha en flott helg dere!!

Én kommentar

Så morro:-) Gratulerer :-)

Tinashjerterom

08.06.2014 kl.00:56

Veldig morro!! Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits