Enkel middag

I dag kjenner jeg formen ikke er så bra, dagen har jeg bare tilbringet hjemme for å hvile mest mulig. Da tilsier det også at i dag som jeg måtte hente lillegutt i barnehagen fordi min kjære skulle jobbe, kjente jeg at det måtte bli noe enkelt til middag.

Lillegutt er plutselig blitt så glad i suppe, så da ble det fiskesuppe og hvitløksbaguetter til middag. Må vel være lov innimellom når formen ikke er helt på topp. Det er både enkelt, godt og sunt. Da trenger man ikke å ha så dårlig samvittighet forhold til mye annet vi kunne valgt. Selv om jeg burde laget den fra bunnen istedenfor.

Men det var helt greit i dag!
Har du tips til enkle middager?

5 kommentarer

Elisabeth

10.04.2014 kl.18:50

Mmmm fiskesuppe er nydelig :)) kjempefint at du har en gutt som liker det og andre supper! Enkelt er bra det, bare det er sundt :))

Jannicke

10.04.2014 kl.19:54

fiskesuppe er kjempegodt! :)
Kombinasjonen fiskesuppe og hvitløksbaguetter er utrolig godt! God bedring :)

Tinashjerterom

14.04.2014 kl.08:11

Elisabeth: Ja, det er deilig! Han spiser det meste, så det er jeg glad jeg har passet på hele veien :(

Tinashjerterom

14.04.2014 kl.08:12

Jannicke: Det er det :)

Tinashjerterom

14.04.2014 kl.08:14

EllenBeate: Ja, og utrolig enkelt! Spiste det mye når jeg mindre, så har liksom glemt det litt. Hehe. Men det er utrolig godt! Tusen takk, nå er heldigvis formen bedre :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits