Sykdom

I forrig uke begynte lillegutt med forkjølelse, og vi alle ble smitta en etter en. Guttene er heldigvis på bedringens vei, men jeg derimot hangler enda. Kjenner jeg er skikkelig lei å ikke være i form.
I går dro jeg til legen fordi vi trodde jeg hadde lungebetennelse, men ingen tegn foreløpig heldigvis. Men jeg hoster og potte tett likevel. Dagene går i drikke masse te, nesespray og smertestillende blir flittig brukt!

Jeg burde egentlig ligge å sove for å bli frisk, men det er tydeligvis ikke min kropp til akkurat disse dagene.
I går kveld sov jeg noen timer og selvfølgelig våknet opp mot natten, så da ble natten brukt til å rydde i stua og kjøkkenet. Det samme har vært i dag, fått en *ånd* over meg eller noe.

Nå er klær vasket, leiligheten ryddet og kjøkkenskapene er bra og oversiktlig, det er så deilig! Selv om jeg er kjempe sliten etterpå, virker det som om kroppen bare må.. Så jeg må nok bare bite i det sure eple og heller hvile til kvelden. Rart det der.

Veldig deilig når det er gjort da! For hender det går dager, nesten uker før jeg orker noe eller ting bare blir verre.

Hvordan er du når du er syk?
Kjenner du deg igjen? :)

2 kommentarer

Myiie - en mammablogg

09.04.2014 kl.14:30

Huff, så kjipt! Masse god bedring!:)

Tinashjerterom

09.04.2014 kl.14:34

Myiie: Takk for det! :)

Tinashjerterom

14.04.2014 kl.08:11

Myiie: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits