Min kjære Rogalands bunad!

Hei dere!

Når jeg sto til konfirmasjon fikk jeg valget mellom bunad eller smykker og penger, og som kanskje veldig mange andre valgte jeg smykker og penger. Jeg kunne ikke tenke meg å ha bunad på den tida, det syntes jeg bare var fælt. Senere når det hadde gått noen år fikk jeg låne en festdrakt og jeg elsket den! Da jeg ble 25 år fikk jeg arv etter mine besteforeldre, så da valgte jeg å bruke pengene på noe verdifullt, nemlig min egen bunad. Koselig å ha som et minne fra de. Familien vår er fra Rogaland, i tillegg at min kjære og var derfra falt valget lett på Rogalands bunaden. Vi valgte å bruke ei syerske privat som vi reiste til i Stavanger og bare etter kort tid, fikk jeg endelig min egen bunad. Jeg elsker den, den er rett og slett nydelig!! Jeg er så glad den dag i dag at jeg valgte bunad. Dåp, bryllup, 17.mai osv så har man et plagg å ha på, ikke mint være stolt av! Nå er det bare å få ønsket seg og spart opp alle `brikkene`til beltet, så er den komplett!

Nå nærmer det seg 17 mai og jeg gleder meg stort til denne dagen! For å vise frem min bunad, som faktisk ikke så mange her som har Rogalands bunaden. I det siste har jeg søkt frem og tilbake på om hvordan lillegutt skal ha. Selvfølgelig bunad men jeg hadde syntes det hadde vært moro at han hadde vært litt lik meg. Men det er ikke bare bare. Enten er det for dyrt og strikke eller vanskelig å finne fargen til min. Men det blir nok uansett koselig så lenge han har på bunad. Jeg syntes det er så nydelig å se små barn i bunad.

 

 

 

 

Har du bunad til deg selv og barnet ditt? Hvordan? Vis den frem og vær stolt av den!

3 kommentarer

Victoria Wisløff

31.03.2014 kl.22:59

Å gud så fin den var! Jeg har Altabunaden :)

Tinashjerterom

31.03.2014 kl.23:12

Victoria Wisløff: Tusen takk, det var koselig å høre :)

Astrid

31.03.2014 kl.23:40

Så fin bunad :)

Tinashjerterom

01.04.2014 kl.10:37

Astrid: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits