God følelse!

I det siste har hatt en del å tenke på, veldig mye når det kommer til jobb. Jeg står for tiden uten jobb og er arbeidssøkende.
De siste dagene har jeg søkte på mange jobber og vært på noen intervjuer. Det er ikke bare bare å begynne på start og skal være vikar når man har familie. Mye som må tenkes nøye gjennom. Formen følger da med alle disse tankene og gjør at kroppen ikke er helt med.

I går skulle jeg gå en tur i bøkeskogen med ei venninne, men endte med at jeg gikk alene. Da hadde jeg ikke med musikk og var ganske godt kledd, da det var kaldt. Tankene strømmet på om jeg bare skulle reise hjem å legge meg, men tenkte at det er en tur bare for å gått en tur. Så jeg gikk på og når jeg kom hjem var jeg helt våt på ryggen. Det samme gjorde jeg i dag, uten musikk. Og jeg må si det var utrolig deilig å gå, uten musikk, få tankene på plass på en annen måte og ikke minst god samvittighet for å ha trent.

Tenk at så lite skal til da.. jeg har ikke vært så flink med å trene denne uka, men neste uke er jeg i gang igjen.
Det viktigste er å holde deg i bevegelse og spise riktig så kommer man langt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits