Perfekt dag <3

Vi startet dagen sammen med frokost alle tre før vi leverte lillegutt sammen i barnehagen. Det er nemlig ikke så ofte, så det var stas for lillegutt.

I dag har jeg og min kjære 7-års dag, og den feiret vi på Farris Bad og en bedre lunsj etterpå! Kunne ikke vært bedre, helt fantastisk måte å slappe av sammen med sin kjære på!

Etterpå hentet vi lillegutt i barnehagen, reiste på obs å kjøpte joggesko som Teodor kunne bruke i ute å leke. Og dere kan tenke dere han var i hundre når vi fant blinkesko! De skulle på med engang! Ikke så mye som skulle til for å glede han denne gang heller - fantastisk!
Da vi kom hjem kjøpte vi engangs grill og med stor glede fra lillegutt, vi skulle ENDELIG grille! Årets første grillmat falt i smak på verandaen. Vi har ikke fått pakket ut noe ute møbler enda, så da må man gjøre det så koselig ut ifra det man har..

I dag var det og den store vaffeldagen, så ja vi har bare kosa oss i dag!
Jeg prøvde meg på en sunnere versjon fra helsekosten som er uten sukker, så kan de nytes med god samvittighet!! Valget falt lett på med lettsyltetøy og brunost, det synes jeg er utrolig godt til. De smakte helt greie til en sunnere versjon så får jeg se hva jeg prøver på neste gang.

Senere fikk vi besøk av ei god venninne og kjæresten hennes, de hadde med film så ble det grønnsaker og dipp til. Utrolig koselig å få uventet besøk, sånt setter man pris på!

En helt perfekt dag, fylt med masse kjærlighet??

Én kommentar

adadb

25.03.2014 kl.22:50

Det så herlig ut :)

Tinashjerterom

31.03.2014 kl.23:13

adadb: Ja, det var det og :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits