Elsker pompdelux!

Vet det har vært en del snakk om dyre klær til barna, og det er jeg egentlig veldig enig. Men jeg syntes faktisk pomdelux klærne ikke er så gal pris forhold til kvalitet og hvor lenge man har de. Jeg har vært superfornøyd! Mye fint på hm og men ikke like god kvalitet synes jeg.
Det som er supert med disse klærne er at man kan matche med alt og at nesten alt passer sammen!

For litt siden hadde jeg pompdelux party her, og bestilte en del til lillegutt som han kan ha nå og utover våren, sommeren og høsten. Og så fine farger det er i kolleksjonen nå!
Jeg falt for en nydelig turkis-blå farge..Teodor elsker klær, så når han kan prøve litt forskjellig er han helt i skyene! Og det må jeg ærlig innrømme å si er deilig for jeg elsker jo klær!!
I dag falt plagget på en stilig joggebukse med en lommedetalj foran og en bestefars trøye med lang arm i marineblå farge.

I tillegg fikk han nye Timberland joggesko i dag, som han bare forguder! Han elsker sko!! Så her har det gått i ett siden vi kom hjem. Med jogging og løping frem og tilbake, for det er tydeligvis sånn mamma gjør. Hehe, de er jo så herlige i den alderen!

Og selvfølgelig måtte jo de testes ut..

Jeg elsker disse klærne og syntes vi fikk en del for pengene, og ikke minst lillegutt ELSKER de og jeg synes de er utrolig gode!

Hva synes du? Har du prøvd ut pompdelux klærne på barnet ditt? :)

2 kommentarer

Ewy Marie

22.03.2014 kl.23:25

Pomp de Luxe har mye fint. Likte også interiøret i hjemmet ditt :)

Tinashjerterom

23.03.2014 kl.09:32

Ewy Marie: Så bra flere er enige! Jeg synes de har fantastiske klær :) åh, tusen takk det var koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits