Hjemmelaget skolebrød

I dag ventet jeg noen jenter og ei som skulle komme å holde Pompdelux party her. Så da laget jeg hjemmelaget skoleboller for første gang. Egentlig lager jeg ikke sånne søte ting, men siden det var et slikt party valgte jeg det i dag.
Jeg var utrolig spent på hvordan det gikk. Plundra litt i starten, men så forsto jeg hvor lett det var. Og de ble utrolig gode og ble godkjent av jentene.

Nyyt!!

Jeg kommer tilbake angående pompdelux, men kan si det ble handlet klær for både vår og sommer til lillegutt. Gleder meg til å vise dere! Det var jo sååå mye fint :)

3 kommentarer

renate naomi

16.03.2014 kl.17:32

Det så godt ut!

Vil du stikke en tur innom bloggen min og stillt meg ett par spørsmål? Svarer på video på tirsdag! Har også en konkurranse hvor du kan vinne gavekort på Junkyard! Legg meg gjerne til som venn også

Christine N

16.03.2014 kl.17:36

Namm, det så utrolig godt ut :D

Susanne Nesse - sunn matglede

18.03.2014 kl.23:30

Mmm, skolebrød er bare noe av det beste! :-)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits