Alentid...

I dag har det vært en rolig dag her hjemme. Dagen begynte med joggetur i bøkeskogen, så inviterte jeg kjæresten hjem fra jobb på lunsj - det var så koselig! Resten av dagen ble avslapping før henting i barnehagen.

Min kjære samboer ble bedt ut på mat og bowling med jobben i dag, så selvfølgelig måtte han det. Jeg og lillegutt koste oss hjemme før leggetid.
Og nå nytes kvelden til det fulle! Så deilig å ha 'deg tid', så nå er stearinlysene tent, hekletøyet er funnet frem og jeg nyter stillhet og en jentefilm på tven. Deilig å bruke kvelden til det før helgen braker løs med andre ting!

Jeg er nemlig blitt hektet på hekle-prosjektet mitt, så nå er jeg godt i gang og gleder meg til å bli ferdig. Og ikke minst kunne vise frem det første jeg har laget helt på egenhånd!

Ha en nydelig kveld dere fine?

3 kommentarer

bentemay

15.03.2014 kl.06:34

Høres ut som en deilig avslappende kveld :-)
Så fint du har det :)

Tinashjerterom

18.03.2014 kl.06:54

Bero: Tusen Takk, koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits