Andre veiedag

I dag var det den store veiedagen igjen og jeg var kjempe nervøs, i og med at jeg har hatt dårlig matlyst og sliti med variasjon. Når jeg gikk på vekta, tenkte jeg at enten har jeg gått opp eller ikke gått ned i det hele tatt.
Hun kikka på meg og skjønte ikke det, for jeg hadde jo gått ned 1, 2kg!! Kan si jeg ble overrasket! Så det ble en fin start på dagen!! I tillegg har jeg ikke trent nå heller, så må si meg veldig fornøyd med resultatet :)
Kostholdet i dag har ikke vært så bra, for i dag har det vært utrolig mye kunder og jeg har ikke rukket å spise. Det er bare krise! Men jeg håper å få tatt det litt igjen så helga går bedre.

På den nye jobben min har jeg mått betale for parkering, og 52kr hver gang i lengden går ikke. Så i dag fant jeg en plass et stykke unna, så jeg måtte gå.
Da tenkte jeg at siden jeg ikke får tid til trening, kan dette hjelpe. Etterhvert tar jeg sykkelen fatt, så da tar det ikke så lang tid.

Men uansett, jeg er stolt over meg selv!! Jeg er på god vei og dette skal jeg klare :):)

2 kommentarer

Liemor

25.04.2013 kl.18:08

Gratulerer med kjempe bra resultat ;)

Tinashjerterom

25.04.2013 kl.18:09

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits