Lang natt..

Ja, jeg blogger kl to om natta! Bråvåknet med utrolig vond hals og klarer ikke å svelge eller sove! Flott vettu! Måtte avlyse venninnebesøket i morgen pga sykdom på jobb, og nå ligger jeg er å føler meg SYK!! Passer så utrolig dårlig.. vet ikke hva jeg skal gjøre :( svetter og fryser om hverandre, så hva tyder det? Jeg har virkelig ikke tid!
Ei venninne av meg lå i uke med sykdom og begynte akkurat som dette. Det høres fælt ut, men vi var sammen på tirsdag og jeg spurte om hun fortsatt var smittsom (noe hun ikke kan vite, men føle seg fin) og ga henne en klem som vanlig. Og her er jeg! Tydeligvis mottakelig for alt når jeg minst trenger det!! Midt i to nye jobber osv.. Uff :( det er utrolig kjedelig! I tillegg sa jeg ja til å jobbe i morgen, så håper virkelig formen er bedre i morgen og jeg får sove etterhvert. Kan jo ikke være uthvilt allerede nå, selv om jeg la meg 22.30?!

Send meg gjerne litt sovestøv og bedringsmot :) det trenger jeg virkelig..

2 kommentarer

Liemor

25.04.2013 kl.11:03

GoD bedring <3 er formen bedre idag? :)

Tinashjerterom

25.04.2013 kl.17:55

Takk :) formen er bedre i dag heldigvis, men kjenner halsen fortsatt verker litt..

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits