Grete Roede start!

På torsdags kveld fortalte samboeren min at han ville spandere Grete Roede kurset på meg, så da sa jeg jo JA TAKK for det! Så jeg ringte rett til kurslederen for å finne ut hvordan dette fungerer. Og jeg fikk komme på fredagen som var, fikk bøker og veide meg. Da er jeg i gang! Mye å sette seg inn i, men dette skal jeg klare!! Kan vise dere et eksempel på hvor mye lett og god mat det er som jeg kan spise hver dag. Det som er mest vanskelig er å planlegge dagen og veie opp alt jeg spiser.

 

Det kommer til å være en veiing hver torsdag kl 9 sammen med andre. Så nå har jeg en spennende uke forran meg. Håper dere har trua på meg!

 

Men med dette må jeg være ærlig med meg selv og ikke minst dere der ute og de rundt meg!

Startvekt: 86,1kg (hos kurslederen min, som ble gjort på ettermiddagen) 84,6kg da jeg veide meg i dag som er første dagen før frokost.

Hals: 26,5

Arm: (venstre) 28 (høyre) 26,5

Bryst: 85cm

Midje: 102,5

Hofte: 105

Lår: (venstre) 61 (høyre) 60,5

 

Det er som er litt morro å se er at jeg har hele tiden målt og veid meg hos moren min tidligere og nå ser jeg jo at jeg har gått ned en del!!

Vet jeg har vært mye frem og tilbake med dette og dietter, men jeg har funnet ut at det eneste som er det beste er å legge om livsstilen. Både for meg og for familien. Må si jeg gleder meg allerede!:)

 

Én kommentar

Liemor

16.04.2013 kl.21:55

Blir morsomt å følge deg på veien ;)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits