Dag 2 på suppa

Nå har jeg på dag 2 på 'slankesuppa' og jeg får maten fint ned men etterpå er jeg utrolig dårlig og bare har lyst å kaste opp. Orker ikke noe annet mat.
Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, dette kan jo ikke være bra.

Jeg har lenge vært desperat på å gå fort ned i vekt, men nå har jeg funnet ut at ikke det er måten å gjøre det på. Det må bli en livsendring, så hvordan skal jeg gjøre dette? Jeg har lest mye om Grete Roede og faller veldig på det og likevel gå raskt ned.
Nå har jeg prøvd en stund å spise sunt på egenhånd, men tror bare jeg trenger hjelp!

Er det verdt pengene?
Har du gått på det?

2 kommentarer

Liemor

10.04.2013 kl.09:28

Åh, går du på suppe diett? :) Tror nok det beste er en livsendring ja, selv om fort ned i vekt frister for oss fleste :P hihi!

Jeg har ikke gått på grete roede selv, men kjenner mange som har gjort det og alle har gått ned i vekt, ganske fort i begynnelsen ;) Men som med alt annet er det viktig å finne denne livsendringen mens man holder på, ellers går man rett opp igjen, kjenner noen av de også :P haha!

Men jeg tror virkelig det er verdt pengene, vurderer det selv,, så rop ut om du skal så kanskje vi kunne gjort det sammen :)

Tinashjerterom

10.04.2013 kl.10:09

Liemor: ja gjorde det, men fant at det ikke fungerte. Jeg orket jo ingenting. Så nå må jeg finne en annen måte.
Tror nok det blir Grete Roede, så om du er med hadde det vært morro!
Det er jo dyrt så må bare få inn litt penger ;)
Du er jo godt i gang da, synes du er veldig flink jeg :)

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits