En ny start!

I påsken har vi vært flinke å vært på farta hele tida, vært på tur flere ganger, lekt og nytet påskeværet. Det har vært så deilig! Ikke minst at Teodor ELSKER å være ute, har vi godt av det som familie.
Så nå har jeg bestemt meg at dagen i dag blir en ny start!!

I dag våknet jeg opp til et fantastisk vær, lillegutt var i godt humør, levering i barnehagen så tok jeg treningstøy på og gikk/jogga ca en halv time. Det var så deilig! Etterpå begynte jeg på '30 days shred' som dere kanskje har hørt om. Det står at du trenger vekter men det var så tungt og i og med at treninga er blitt ned prioritert, var det greit å begynne uten. Beina bare rista og svetten rant så tror nok det fungerte. Morro å se fremover om dette fungerer! Merker jeg er støl allerede så det blir spennende..

Matplanen i dag
Frokost: to stekte egg, en halv banan og noen eplebiter
Lunsj: et knekkebrød med brunost + skyr
Middag: laks med grønnsaker
Og VANN!!

Jeg tror denne dagen blir forandret til min livsendring til det positive. Gleder meg allerede!
Fremover blir det prioritert turer med familien, trening, sunn mat,søtsaker en dag i uka og være positiv. Da tror jeg nok verden blir bedre allerede :)

Nå skal jeg straks farte på jobb! Ha en flott dag alle sammen og nyt den!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits