Tur til Mølen

I dag våknet vi opp til strålende sol 1 påskedag og vi gledet oss til tur til Mølen i helgeroa. Jeg startet dagen med å lage sunne boller og pakket klart.
Jeg synes det er så vanskelig med klær for liten og stor på denne årstiden selv om det er sol og varmegrader, men jeg er jammen glad vi valgte ull og dress for kaldt var det!
Turen gikk først til 'flystripa' der vi møtte Tante Laila, Onkel Arild, kusinene Malene&Emilie og John Petter. Guttene kjørte litt radiostyrt fly og bil, barna lekte og vi jentene fikk prata litt. Så grilla vi pølser, drakk kakao og bare kosa oss!
Så kjørte vi videre til Mølen. Nydelig vær, masse mennesker og familien på tur!

Det var så deilig å bare kunne å nyte naturen sammen med våre kjære - Her er et bilderas fra dagen :)

Tante&Teodor

Emilie&Teodor kaster stein i vannet mens "bestefar"John Petter passer på :)

Malene&Teodor storkoser seg ved vannet

Mor nyter dagen!

Pappa&Teodor

Onkel&Teodor

Teodor var så flink å gikk store deler av turen selv. Han skulle ikke ha noe hjelp, for han ble stor gutt av å gå selv mente han! Flinkingen vår :)

Men nå var lillegutt sliten etter en lang dag, og endelig ville sitte i bæremeisen til bilen. Så frem med sutten og kosen var viktig nå :)

Kan vel bare si at dette har vært en fantastisk dag og vi har storkosa oss!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg♡ Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits