Stolt mamma&pappa!

Som dere vet har vi sliti litt med legginga til lillegutt, men har jeg vært bestemt på å si ordentlig ifra til lillegutt. Så de tre siste dagene har Teodor Emil lagt seg med engang og sovi helt rundt.
Kunne jo ikke vært mere stolt!!
I tillegg har han vært "redd" for å gå ut av senga selv og ropt på en av oss at vi har måtte hente han. Slitsomt!

Så jeg har bare forklart Teodor at når barnetv er ferdig er det natta og da leser mamma en bok, slukker lyset og setter på en bamse med lys i magen (da roer han seg), synger to valgfrie sanger, sier natta så går mamma ut.
Det fungerer akkurat som jeg håpet når lillegutt våkner er han så stolt av hva han har klart og er en sol om resten av dagen!
Går veldig bra å levere han i barnehagen etter en god natt søvn for alle oss. Det er en god følelse at vi har mestret leggetida!

Hvordan leggerutine har du til barnet ditt? :)

Én kommentar

Berit

18.03.2013 kl.04:46

Så sykt flott blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Ble med du og da!!!

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits