Hvilken dag er det i dag, er det ..

I dag lurer jeg virkelig på hvilken dag det er.. Føler det ikke har vært min dag hvertfall! Startet dagen med Indoor, som liksom skal være bra da.. merka jeg var så dårlig i form at fy! Så etter 25 min og et aparat med styrke var jeg SLITEN, så reiste likegodt hjem.
Så tok jeg en tlf til skatteetaten for å ordne litt til den nye jobben, og da ble det tilfeldighet sjekket at etter feil fra systemet får jeg MASSE restskatt, så jadda!!
Litt senere etter jeg fikk roa meg ned, ringte de fra bhg om at Teodor Emil hadde detti å fått kutt i leppa. Så da var det å hente han da. Det hadde heldigvis godt bra og han lekte, spiste og var seg selv :)
Og i det jeg skulle rygge på plass bilen hjemme kom det en bil i full fart bak som jeg holdt på å rygge i, jadda... ulykkesdag? Vet ikke jeg... Alt ordner seg vel :)

Lillegutt med kutt i leppa, men stor og flink gutt som ikke lagde en lyd når han fikk vondt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits