Lei ..

Nå har jeg snakka mye om sykdom. Rett før jul ble lillegutt syk med forkjølelse og feber og imellom jul og nyttår lå samboeren med influensa. Så ble lillegutt syk igjen med feber og hoste som visste seg å være falsk krupp. Kjedelig! Har vært en lang periode med sykdom så var jo snakk om tid når jeg fikk noe.

Så i forrig uke kom min forkjølelse som selvfølgelig endte med bihulebetennelse, som jeg alltid får når jeg blir forkjøla.
Men denne gang ble det annerledes. Det satt i gang ordentlig på onsdag i forrig uke, og når helga kom fikk jeg ekstrem smerte i hodet og dette ga seg ikke. Så fikk jeg noe piller som skulle løse opp og det hjalp ikke. Smertestillende hjelper ikke og hver gang jeg prøver å sove på dagen eller natt blir jeg verre. Så nå er det endt med at jeg ikke tør å sove.
Føles som om noen sitter på hodet mitt og slår og som kniver i øynene. Vet det sitter i det området med bihulebetennelse, men det går grenser.
I en og en halv uke har stian måtte levere og ta seg av lillegutt fordi jeg ikke orker noe. Da går man ekstra på veggen!!i

Så i dag går turen til legen for å kanskje få litt hjelp og svar. For nå er jeg lei ..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits