Koser oss

På tirsdag reiste jeg og Teodor til mommo på overnatting. Synes det var deilig å komme oss bort etter jula og inneuke med sykdom. Så vi kosa oss bare inne med snop og mommo og lillegutt bada litt (noe han synes er så morro).
Det er en stund siden vi har vært her på overnatting + at mamma har kjøpt gammel skuvseng til Teo, så vi var litt spent på legginga. Det gikk jo ikke så bra, holdt på noen timer da han virka litt redd (det er jo forståelig). Så da endte vi opp med å sovne i senga til mommo begge to. Det er jo greit det. Koselig ikke minst!

I dag våknet vi 09.00, det var så deilig å våkne opp utvilt. Det ble lang frokost, bestilling av litt barnebøker, så reiste vi på butikken for å handle mat. Der endte vi opp med pizza på "grillen", så det var koselig!
Etterpå ble det avslapping hjemme og opprydding hjemme hos mamma på gjesterommet
(der hvor vi sover). Ble så koselig der, endelig rom for alle :)

Dagen har vært lang... Lillegutt pleier å sove 1.5 time, i dag sov han ikke i det hele tatt, så han var ikke lett å legge.
Kveldsstellet ble tatt og Teodor hoppa i den nye senga si. Vi leste bok og sang sanger før han sovnet lille tassen..

Avslappning på sofaen med dataen på fanget og kos med mammaen min! Alle trenger det i blandt.
Så ble det et varmt og seint måltid på oss. Må kose seg innimellom, når det er mamma som lager mat og det er biff, poteter, smør og mais :)
Nam!!
Lov å kose seg siste "feriedagen" vår :)

Er så glad for å ha en så fantastisk mamma og mommo til Teodor!! <3

I morgen er det ny start! Teodor Emil skal i bhg igjen og jeg på treninga, det blir deilig! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits