Søndag & ny uke..

I dag ble det avslappning hjemme, med tidlig middag, besøk, vafler og lek.


Stas å hjelpe til å lage vafler <3


Første gang far&sønn leker med lego'en som pappa hadde når han var liten ♥ kos

 

Prøver oss på en ny leggerutine på lillegutt, og det fungerte veldig bra i dag. Han ble født 5 uker for tidlig, så vi følte oss veldig knyttet til å være hos han til han sovnet hver dag, og det har vi gjort siden. Han har vært ganske flink helt til nå, men vi tenkte nå å få en rutine på det. Så i kveld jeg tok kveldsstellet, fortalte han at nå var det natta og at mamma skulle lese tre bøker og synge tre sanger, så da var det natta. Var helt greit, så vi satt på benken hans frem til han skulle i senga. Da prøvde han seg, men jeg klarte faktisk å være litt bestemt (som jeg ikke aldri er) å si, at nå er det natta, sove godt så går mamma i stua. Kom tilbake etter få minutter, bare for å vise at jeg var der så han ville føle seg trygg. Gjorde dette flere ganger, frem til han plutselig hadde sovnet. Detter var jo bare første natta, men gikk jo kjempe bra! Så det blir spennende i morra.

 

I morgen er det ny uke, nye muligheter. Ser veldig frem til i morgen, for da begynner hardkjøret med trening et par dager i uka. Gleder meg! Kjenner jeg blir så positiv når jeg legger treningsplaner, ikke minst for de hjemme. Det er en god følelse!

 

Håper dere har hatt en fin helg! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits