Jentekveld&Farsdag

Jeg henger litt etter her om dagen, spesielt sykdom. Derfor kommer det dobbelt innlegg i dag.

På lørdag hadde vi en etterlengtet jentekveld hvor vi var fire jenter som spiste taco og is med varme bær til dessert. Helt nydelig! Satt mange timer ved spisebordet å bare skravla, noe jeg synes er så kos.
Deretter satt vi snacks på bordet og satt på jentefilm, " the lucky one". Virkelig å anbefale! Men som vi alle vet er det ikke lett å gå med seg alt i en film når vi ender med å skravle midt inni. Men koselig var det hvertfall. Ble en lang kveld da jentene kom i 7-8 tida og reiste 02.15.

Da fikk vi og planlagt "julebordet" med de nærmeste vennene våre, så det ser vi frem til i desember.

På søndag var det farsdag. Var jeg som fikk sove lenge, siden stian hadde sin dag i går. Så jeg sov til kl 11 og det trengte jeg. Deilig! Sløva lenge i sofaen til vi spiste lunsj og lekte. Så var det stort ønske om kanelsnurrer, så da ble det det i dag. Nam! Senere kom pappaen min innom en tur, rett til nystekte snurrer og vi skravla og kosa oss. Deilig med en sånn sløvedag innimellom.

Så da kommer det bilderas fra helgen :)

Det kaller jeg søndagskos <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tinashjerterom

Tinashjerterom

26, Larvik

Jeg blogger om min store lidenskap for interiør, hverdag, mammarollen og kampen mot kiloene. I september 2010 ble vi foreldre til verdens nydeligste gutt, Teodor Emil. Koselig om du vil legge igjen et spor fra deg Følg meg gjerne på instagram: tinashjerterom

Kategorier

Arkiv

hits